top of page

Werkwijze

Kennismaking

Soms zijn er vragen of is er behoefte eerst nog wat nader kennis te maken. Dit mag telefonisch: 033-2089072 of per mail: marieke@zenuweninbalans.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Intake en Anamnese

Zou je graag verder willen, dan volgt er een intakegesprek. Ik zal het e.e.a. vragen over de weg die je al bewandeld hebt en heeft geleid naar hier. Samen onderzoeken we waar jouw hulpvragen liggen en hoe daar het beste voor jou in aangesloten kan worden. 

Coaching sessies 

Na een begin gemaakt te hebben met het intakegesprek, zullen er sessies zijn waarin er aan de slag gegaan wordt met het leren kennen van de autonome patronen van jouw zenuwstelsel. Door middel van educatie (educatie is essentieel voor groei!), invul oefeningen tijdens de sessies en oefeningen thuis (homeplay), zal je steeds beter zicht krijgen op hoe jouw autonome zenuwstelsel werkt. Samen zullen we de fases doorlopen van 'mapping' (in kaart brengen), 'tracking' (bewustwording en volgen), en tenslotte 'shaping' (nieuwe patronen aanleren). Hoe lang dit proces bedraagt is voor iedereen anders. Tussentijds zullen we regelmatig evalueren. Sessies duren een uur en vinden wenselijk voor het proces twee- driewekelijks plaats.

Tarief

65 euro (1 uur)

Locatie

Coachingsruimte Bindi Amersfoort

bottom of page