top of page

Werkwijze

Kennismaking

Heb je nog vragen of wil je graag eerst kennismaken? Dit kan telefonisch (20 min) en is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wil je liever mailen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk via marieke@zenuweninbalans.nl.

 

Intake 

Zou je graag verder willen? Dan volgt er een intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen we een intake vragenlijst doornemen die je vooraf van mij gekregen hebt om in te vullen. Samen onderzoeken we waar jouw hulpvragen liggen en hoe daar het beste voor jou in aangesloten kan worden.

Sessies 

Na een begin gemaakt te hebben met het intakegesprek, zullen er sessies zijn waarin er aan de slag gegaan wordt met het leren kennen van de autonome patronen van jouw zenuwstelsel. Door middel van educatie (educatie is essentieel voor groei!), invul oefeningen tijdens de sessies en oefeningen thuis (homeplay), zal je steeds beter zicht krijgen op hoe jouw autonome zenuwstelsel werkt. Samen zullen we de fases doorlopen van 'mapping' (in kaart brengen), 'tracking' (bewustwording en volgen), en tenslotte 'shaping' (nieuwe patronen aanleren). Hoe lang dit proces bedraagt is voor iedereen anders. Tussentijds zullen we regelmatig evalueren. Sessies duren een uur en vinden wenselijk voor het proces tweewekelijks plaats.

Locatie

Ik ben aangesloten bij Het Coachhuis en mogelijkheden voor sessies zijn locatie: Amersfoort, Leusden en Woudenberg.

bottom of page